Zelf SEO-teksten leren schrijven? Wij leren je de kneepjes van het vak!

Volgende opleiding: 27 november 2021 - Turnhout

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Een all-in opleiding copywriting waar je echt iets mee kan

Al die kennis wil eruit!

Na meer dan 10 jaar in het vak hebben we een bijzondere expertise opgebouwd in SEO-copywriting. Die kennis delen we maar wat graag met jou tijdens een praktijkgerichte opleiding copywriting. Zo kan je zelf teksten schrijven die zoekmachines én potentiële klanten bekoren.

Open opleidingen

Nu en dan organiseren we SEO-opleidingen en schrijfworkshops verspreid over heel Vlaanderen. Met onze tips & tricks kan je zelf wervende en zoekmachinevriendelijke teksten schrijven.

In-company

We stemmen je in-company training af op de noden en wensen van jouw bedrijf. Zo kunnen je medewerkers zelf webteksten schrijven die de SEO-regels volgen. Jij bepaalt de focus en het tempo!

Gastspreker

Spreker gezocht voor een boeiende infosessie op ondernemersmaat? Marketing is altijd een populair topic. Wat denk je van een interactieve sessie vol doe-het-zelf tips voor website optimalisatie?

Flexibele à la carte combinaties

Aan jou de keuze welke type opleiding het best bij je persoonlijke leerproces aansluit. Neem je deel aan een open groepsopleiding copywriting? Liever een intensieve one-on-one privé-opleiding? Of werken we samen een flexibele opleidingsformule op maat uit? Alles is bespreekbaar.

Even gluren?

Enkele suggesties

Deelname open opleiding copywriting of privé-training + persoonlijke feedback op je zelf geschreven teksten

SEO-copywriting door AndersGeschreven + mini-workshop copywriting zodat je nadien zelf je website kan bijhouden met zelf geschreven SEO-teksten

Webanalyse + opleiding SEO-copywriting gericht op de tekstuele aandachtspunten van het webanalyse adviesverslag

Kwaliteitsgarantie én korting

AndersGeschreven is erkend dienstverlener bij de kmo-portefeuille van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen voor de pijlers Opleiding (DV.O235475) en Advies (DV.A235476). Een onbetwistbaar kwaliteitslabel waar we best trots op zijn.

Die erkenning levert jou nog een bijkomend voordeel op. De overheid steunt kleine ondernemingen namelijk door een deel van de opleidingskost te subsidiëren (tot 30 % voor kleine ondernemingen en max. 20% voor middelgrote bedrijven).

Schrijfkriebels?

Nu al benieuwd wat we je allemaal bijleren? Klik door naar onze kalender en schrijf je in!

Website

Contacteer ons

AndersGeschreven
Ternesselei 318
2160 Wommelgem

Ondernemingsnummer:
BE 0809.388.784