Hoe goed scoort je website nu en kan het beter?

Marketing en website advies op ondernemersmaat

Verstaanbare taal, boerenverstand en duidelijke to-do-lijstjes. Dat zijn alvast enkele redenen om marketing en website advies bij AndersGeschreven in te winnen. We denken en praten zoals onze kmo-klanten dat doen en net daar maken we het verschil.

Onze adviesgesprekken en -rapporten zijn helemaal op het taalgebruik, de ambities én het budget van doelgerichte kmo-ondernemers afgestemd. Met onze tips en suggesties kan je bovendien meteen (zelf) aan de slag!

Budgetvriendelijke tarieven

Geen woekertarieven bij AndersGeschreven. Wij verkopen namelijk geen kennis, maar tijd! Al is onze jarenlange ervaring in online marketing en SEO-copywriting natuurlijk wel net de reden waarom onze adviezen zo waardevol zijn.

We vertrekken niet vanuit de verheven theoretische marketing concepten, wel vanuit de praktijk.

Wat zijn de uitdagingen en targets voor jouw onderneming?

Wat is haalbaar, betaalbaar, en eventueel schaalbaar?

En vooral, welke marketinginspanningen zijn kosten-baten-efficiënt?

 Dat zijn de vragen die er écht toe doen. En ze vormen ook ons uitgangspunt voor elk marketing- of website-advies.

Waar we sterk in zijn

Website advies

Benieuwd hoe je website scoort in Google, welke eerste indruk nieuwe bezoekers krijgen en of er meer in zit? Wij testen je site vanuit verschillende perspectieven en bezorgen je een overzichtelijk adviesrapport met duidelijke to-do-lijst.

Marketing advies

Soms wil je gewoon iemand die met je meedenkt. Een frisse kijk en out-of-the-box input van een onafhankelijke buitenstaander levert vaak verrassende inzichten op. Zullen we binnenkort even brainstormen over jouw marketingplannen?

Netwerken

Ieder zijn vak. Als gedreven netwerkers kennen we heel wat marketingspecialisten met uitzonderlijke expertise in hun vakgebied. Klanten, collega’s, externe partners,… We brengen je met plezier met onze connecties in contact.

Verzilver extra korting via de kmo-portefeuille

AndersGeschreven is erkend dienstverlener bij het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen voor de pijlers opleiding én advies. Erg interessant voor jou als kmo-ondernemer, want hierdoor kan je als kleine Vlaamse onderneming via de kmo-portefeuille tot 30% van de kostprijs laten subsidiëren!

AndersGeschreven is erkend voor de pijlers Opleiding (DV.O235475) & Advies (DV.A235476).

{

Flexinet

“Zelfs voor iemand die al enkele jaren in het vak staat, was de opleiding SEO Copywriting op zijn minst nuttig te noemen. Nieuwe inzichten opgedaan, betere manieren van werken geleerd, en werkpunten geïdentificeerd. Dat alles met een glimlach en een knipoog en in een gezellig kader. Ilse deelt haar ruime ervaring op een heldere en toegankelijke manier, zodat je er meteen mee aan de slag kan. Zeker aanbevolen!” – Anton Van den Houte, Creative copywriter bij Flexinet

Marketinglink

“Ik werk reeds jaren samen met Ilse, zowel voor mijn eigen bedrijf als voor mijn klanten. Ilse is voor mij meer dan een copywriter, maar een sparring partner die meedenkt met mij over de items die actueel zijn en waarover we een artikel kunnen schrijven. Haar sterktes zijn haar kennis van websites, SEO-copywriting en de wereld van de zoekmachines. Verder is haar inlevingsvermogen in een bedrijf ook een belangrijke troef. Ilse verdiept zich eerst grondig in de materie, zodat ze alles goed begrijpt alvorens ook maar 1 letter op papier te zetten. Ilse is een fijn persoon om mee samen te werken. Hopelijk kunnen we nog lang samenwerken en dat raad ik jullie ook aan.” – Françoise Cornette, Marketinglink

Hoeveel sterren geef jij?

Hoeveel sterren geef jij? Hoeveel sterren geef jij aan Andersgeschreven

Heeft het marketing-, SEO- of website-advies van AndersGeschreven ook voor jou het verschil gemaakt?

Dat doet ons plezier! Net zoals we jouw online review zeker appreciëren.

Schrijf je review!

Café Crème

“Ilse is iemand die altijd zeer goed luistert naar wat een klant wil en wat het beoogde doel is. In de wereld van SEO, Google, zoekmachines, zal ze heel concreet zeer duidelijke info geven, waardoor alles meteen duidelijk is. Ze houdt zich altijd aan afspraken en is heel nauwgezet in haar werk en de uitvoering ervan. Ik ben ervan overtuigd dat, ook al ‘zie’ je fysiek het werk niet, dat door haar toedoen de website van je bedrijf veel meer bezoekers lokt én dat je daardoor meer werk krijgt. Ik heb haar al dikwijls aangeraden en heb daar nog nooit spijt van gehad!” – Carolien De Groote, Café Crème

Supplyplus

“Ik heb al enkele keren met Ilse samengewerkt. Of je haar nu vraagt om zelf een tekst te schrijven of iets na te lezen (en dus te verbeteren), telkens opnieuw was ik positief verbaasd van het resultaat. Als je iemand zoekt die ‘enkel’ tekst schrijft, ben je bij Ilse aan het verkeerde adres. Ze gaat verder dan dat. Ze probeert het doel beter te begrijpen dan dat jij het zelf kan verwoorden. Dat is ook de reden dat ik weet dat we zullen blijven samenwerken.”

– Sandy Buckinx, SupplyPlus

Hoeveel sterren geef jij?

Hoeveel sterren geef jij? Hoeveel sterren geef jij aan Andersgeschreven

Heeft het marketing-, SEO- of website-advies van AndersGeschreven ook voor jou het verschil gemaakt?

Dat doet ons plezier! Net zoals we jouw online review zeker appreciëren.

Schrijf je review!

Doe zelf de test!

Geen betere manier om onze beweringen over duidelijke taal en flexibele formules uit te testen dan een vrijblijvende kennismaking.

Website

Contacteer ons

AndersGeschreven
Merellaan 22
2950 Kapellen

Ondernemingsnummer:
BE 0809.388.784