Wij schrijven teksten die zoekmachines én potentiële klanten charmeren

Uitzonderlijke expertise in SEO copywriting

Met meer dan 10 jaar ervaring en talloze website teksten op de teller, heeft SEO-copywriting nog maar weinig geheimen voor AndersGeschreven. Teksten schrijven die optimaal vindbaar zijn in zoekmachines is echt ons ding!

Een aparte visie

Natuurlijk is een hoge ranking in Google ontzettend belangrijk. Daarom schrijven we zoekmachinevriendelijke teksten volgens de regels van de kunst. Alleen willen we niet inboeten op leesbaarheid of commerciële overtuigingskracht. Wat ben je immers met een webpagina die hoog scoort in Google, veel bezoekers trekt, maar geen enkele klik of lead oplevert? Net daar maakt onze SEO-copywriting het verschil. We brengen online vindbaarheid en commerciële aantrekkelijkheid zo veel mogelijk in balans om web content te creëren die effectief rendeert!

Wat we (niet) schrijven

Welke teksten?

Je kan haast alle online teksten laten schrijven door AndersGeschreven. Denk bijvoorbeeld aan standaardpagina’s voor je website, landing pages, nieuwsberichten en blogartikels of webshop teksten. 

Welke topics?

Als freelance SEO-copywriter mogen we over uiteenlopende onderwerpen schrijven. Heerlijk is dat, want zo leren we elke dag bij! Alleen beseffen we wel heel goed dat persoonlijke interesse en achtergrondkennis ons werkplezier én het resultaat van het schrijfwerk mee bepalen. Daarom hebben we een duidelijke voorkeur qua klanten, sectoren en onderwerpen. (Bouw)technische, fiscaal-juridische, financiële en IT-gerelateerde topics en alles wat je als niche sectoren kan beschouwen, wekken vooral onze interesse.

Voor wie?

Omdat we zelf een kmo zijn, herkennen we de denkpatronen, uitdagingen en ambities van onze kmo-klanten als geen ander. Zij appreciëren ook onze no-nonsense communicatie, boerenverstand-methodes en flexibele service die typerend zijn voor AndersGeschreven.

Welke talen?

Meertalige briefings of anderstalige brondocumentatie in het Frans, Engels of Duits? Geen probleem! Die informatie hertalen we moeiteloos naar een Nederlandstalige SEO-tekst. In andere talen dan onze moedertaal schrijven we echter niet. Een bewuste keuze, want om native speakers oprecht te charmeren, laat je onze Vlaamse SEO-teksten nu eenmaal beter “hertalen” door professionele vertalers of anderstalige copywriters.

Een beproefde aanpak

Maak kennis met SEO copywriter Ilse Meeus!

Tijdens een vrijblijvende kennismaking luisteren we wat je in gedachten hebt voor je nieuwe website. Wie en wat wil je bereiken? Nadien werken we een voorlopig structuurvoorstel en een prijsofferte op maat uit.

Vertel ons aub eerst wat meer over je bedrijf. Daarna stellen we een heleboel vragen. Al die informatie vullen we na de inhoudelijke briefing verder aan met desk research. Zo krijgen we een duidelijk beeld van de te schrijven content.

Na een uitgebreid zoektermenonderzoek beginnen we te schrijven. Het resultaat? Een volledig uitgewerkt tekstvoorstel in Word-formaat. Dat bevat alle zichtbare content en SEO-teksten zoals metadata-teksten. We voegen zelfs enkele aandachtspunten en html-titelmarkeringen toe voor de webdesigner die de teksten zal implementeren.

Aan jou om het eerste tekstvoorstel door te lezen en ons feedback te bezorgen. Die verwerken we vervolgens in een nieuwe tekstversie tot je tevreden bent met het resultaat! Daarna kan je webdesigner aan de slag om de SEO-copy in je webdesign te integreren.

Ons werk stopt niet na publicatie! We volgen de online vindbaarheid nog even mee op. Met een voor-en-na-vergelijking brengen we het effect van de SEO-copywriting in kaart.

Leuk om weten

Copywriting tarieven per woord? Niet bij AndersGeschreven! Wij hanteren forfaitaire all-in tarieven per webpagina zodat je exact weet hoeveel SEO-copywriting kost voor jouw project.

Een beperkt aantal revisierondes? Daar geloven we ook niet in. We herschrijven je SEO-teksten tot je écht tevreden bent met het resultaat. Alsof je ze zelf geschreven hebt!

We analyseren je online vindbaarheid met een voor- en na rapportage en vergelijkende concurrentie scan. Zo tonen we de impact van de SEO-copywriting zwart op wit aan.

Voor het trefwoordenonderzoek kijken we verder dan de klassieke keyword suggestion tools. Via buyer persona’s testen we wat jouw potentiële klanten in het Google zoekvenster intypen.

Hoeveel kost SEO-copywriting?

Onze teksten én offertes zijn altijd uniek en volledig op maat gemaakt. Werken we ook een maatwerk prijsvoorstel voor jouw web project uit?

Website

Contacteer ons

AndersGeschreven
Merellaan 22
2950 Kapellen

Ondernemingsnummer:
BE 0809.388.784