Wij schrijven teksten die zoekmachines én potentiële klanten charmeren

Haal meer uit je zakelijke teksten!

Wat is commerciële copywriting?

Bij zakelijke teksten staat het informatieve karakter doorgaans centraal. Je klanten informeren over een nieuwe dossierbeheerder, het overzicht van openstaande facturen,… Om dergelijke boodschappen helder over te brengen heb je vast al verschillende standaardteksten klaarliggen. Eentje voor elk scenario. Niets mis mee, maar die teksten blijken maar al te vaak een gemiste kans.

Wat als er meer bereikt kan worden met diezelfde brief of e-mail? Een vleugje humor, een subtiele knipoog naar de troeven van je bedrijf of een call-to-action die interactie aanmoedigt… Mogelijkheden zat om elk contact met je zakenrelaties, ongeacht de reden ervan, persoonlijk én rendabel te maken!

Hoeveel brengen je zakelijke teksten nu op?

In deze tijden van massacommunicatie bestaat de eerste uitdaging erin om op te vallen. Hoe trek je de aandacht met je vacature tussen al die andere bedrijven die hetzelfde knelpuntberoep willen invullen? Hoe zorg je ervoor dat jouw e-mail of nieuwsbrief wél geopend en gelezen wordt?

En als je lezer de boodschap dan uiteindelijk doorgenomen heeft, doet die dan ook wat je van hem/haar verwacht? Wat is de beoogde conversie en is die meetbaar? Kosten je zakelijke communicaties je allemaal maar tijd en geld of brengen ze ook effectief iets op?

Bij AndersGeschreven kan je allerhande zakelijke teksten laten herschrijven door een professional die focust op resultaat. Een positieve boost voor je algemene branding of concrete conversie? Er is meer mogelijk dan je denkt!

Welke bedrijfsteksten we (her)schrijven?

Verslavende nieuwsbrieven en mailings

Originele vacatureteksten met karakter

Kristalheldere en hapklare persberichten

❤️👍 teksten voor social media posts

Positieve reacties op negatieve reviews

Hippe standaardbrieven & autoreply’s

Ontwapenende aanmaningsbrieven

Fundraising & sponsordocumentatie

Oplossingsgerichte klachtenbrieven

Beklijvende bedrijfsbrochures & flyers

(Niet al té) zakelijke nieuwjaarswensen

Iets anders in gedachten? Shoot!

Leggen we jouw zakelijke teksten eens onder de loep?

Wat we voor jouw zakelijke correspondentie kunnen betekenen? Stuur ons gerust een voorbeeldtekst door en test de meerwaarde van onze professionele pen zelf uit!

Website

Contacteer ons

AndersGeschreven
Merellaan 22
2950 Kapellen

Ondernemingsnummer:
BE 0809.388.784