Wij schrijven teksten die zoekmachines én potentiële klanten charmeren

Je teksten laten schrijven levert (tijd)winst op!

Eén partner voor al je zakelijke communicatie

Bij AndersGeschreven kan je verschillende soorten zakelijke teksten laten schrijven. Zeker zoekmachinevriendelijke teksten voor websites en blogberichten, want SEO-copywriting voor online toepassingen is al jarenlang onze specialiteit.

Als freelance copywriter schrijven we ook talloze andere commerciële teksten. Zowel voor online als voor offline gebruik. Wervende teksten voor mailings of standaardbrieven en aantrekkelijke vacatureteksten bijvoorbeeld.

SEO-copywriting

Geen tijd, geen zin of niet de scherpe pen om zelf teksten voor je website te schrijven? Met zoekmachinevriendelijke copywriting is je website beter vindbaar in Google en krijg je meer conversie!

Zakelijke copy

Professionele communicatie is een must voor je bedrijfsimago, ook voor kmo’s. Hoe consistent, duidelijk en commercieel aantrekkelijk zijn je standaard e-mails, zakelijke brieven en vacatureteksten nu?

Tekstredactie

Zelf je teksten schrijven? Doen! Maar laat je ze nog eerst even nalezen voor je ze publiceert of verspreidt? Met onze feedback en tips komt je boodschap correct over zonder taal- of typefouten.

Flexibele oplossingen & opleidingsformules

Een deel van je teksten laten schrijven door een professioneel SEO-copywriter en je website nadien zelf verder aanvullen? Kan perfect! Bij AndersGeschreven is elke samenwerkingsvorm bespreekbaar.

Meer nog, we delen onze expertise ook met plezier met jou tijdens een praktijkgerichte schrijfopleiding op maat. Zo heb je de praktische tips om ook je zelfgeschreven teksten zo zoekmachinevriendelijk mogelijk op te bouwen voor een optimale online vindbaarheid in Google. 

{

Redouan Tijani

“Met Ilse heb ik een partner gevonden voor verschillende kleine opdrachtjes. Het is echt leuk samenwerken met haar, vooral omdat ze steeds meedenkt over het beoogde doel van de tekst. Super service!” – Redouan Tijani

Immo Wonen

“Als vastgoedmakelaar, waar kwaliteit (en niet kwantiteit) voorop staat, heb ik aangeklopt bij Andersgeschreven.be en heeft Ilse een knappe tekst over mij en ImmoWonen.be neergezet. No nonsense, daar houd ik van. Ik ben als alleen-werkende vastgoedmakelaar (tot nu toch nog… want hier begint het ook ferm te groeien 🙂 ) actief in Heverlee – groot Leuven. Als ik mensen vraag waar ze me gevonden hebben, dan meldden ze vaak “op internet”, wat ik heel knap vind, want ik ben zeker niet de grootste vastgoedmakelaar, maar houd van kwaliteit afleveren voor mijn klanten, zoals Ilse duidelijk ook voor mij gedaan heeft, want met haar goede gekozen SEO, weten velen mensen me meer te vinden. Dank je, Ilse van Andersgeschreven.be. Je hebt een super job gedaan voor mij! Je bent een echte aanrader! Zeer aangenaam met jou samen te werken.” – Tinne De Lepeleire, Immo Wonen (2018)

Webshine

“Bij toeval ben ik aan een project begonnen waar ook Andersgeschreven.be bij betrokken was. Vanaf het begin was het duidelijk waar ik mee te maken had: 2 zeer enthousiaste dames met heel veel liefde voor een goede en kwalitatieve copy, wat ik als webdesigner alleen maar kan toejuichen. De gesprekken verliepen vlot, want ze weten ook het één en ander over de technische kant van een website. Mijn mond viel dan ook open van verbazing toen ik hun documentatie kreeg: gestructureerd, duidelijk en een groot plezier om mee te werken. Er is geen twijfel over mogelijk: bij toeval is er een mooie samenwerking ontstaan, dat ongetwijfeld voor nog meer knallers op het web gaat zorgen – Lies Pieters, Webshine (2018)

Wasegolf

“De samenwerking met Andersgeschreven is super. Andersgeschreven herschrijft onze communicatie naar onze leden en brengt deze communicatie naar een hoger niveau. Wij leveren de draft teksten en vragen ook om er een zeker “gevoel” in te steken. Zo hebben onze teksten nog meer impact en worden ze ook goed gelezen. Dus een super samenwerking!” – Paul-Henri Van der Steichel, Wase Golf (2020)

Wasegolf

“Zeer goede copywriting.Weinig aan te verbeteren. Klaar voor gebruik met goed resultaat.” – Felix Van der Steichel, Wase Golf (2020)

Verhelst Vastgoed

“Creatief schrijfster en correct advies! Ilse draagt al jarenlang zorg voor communicatie en commerciële briefwisseling. Een bouwsteen voor je onderneming met veel enthousiasme en vol vertrouwen.” – Steve Verhelst, Verhelst Vastgoed (2020)

Van Hoye Vastgoed

“Onze website teksten waren tot in de puntjes verzorgd. Ilse had al snel door wat wij belangrijk vonden en vertaalde ons gevoel naar kwaliteitstekst op de site! waarvoor dank! “ – Bart Van Hoye, Van Hoye Vastgoed (2019)

Smartvibes

“Pakkende teksten, betrouwbare samenwerking, denkt mee, immer vrolijk. Ja, AndersGeschreven is een plezier om mee samen te werken.” – Frederic De Schryver, Smartvibes (2020)

Hardcore Funnel

“Ilse is een uitstekende, gepassioneerde copywriter. Ze heeft enkele Facebook-advertenties geschreven voor mijn bedrijf. Wat een geweldige teksten! Bedankt Ilse!”

– Kjell Fruytier, Hardcore Funnel

Gyma

“Copyridster zoals het moet zijn!! heel tevreden over.” – Tim Lauryssen, Gyma (2019)

Ook jouw teksten laten (her)schrijven?

Als je de tijdswinst en de resultaten van professionele content marketing met de kost van copywriting vergelijkt, is de keuze snel gemaakt!

Website

Contacteer ons

AndersGeschreven
Merellaan 22
2950 Kapellen

Ondernemingsnummer:
BE 0809.388.784