ONLINE MARKETING EN SEO OPLEIDINGEN WAAR JE ECHT IETS MEE KAN

Gastspreker gezocht?

De juiste gastspreker inhuren voor een leerrijke sessie over een interessant onderwerp is de eerste stap naar een succesvol event. Marketing & SEO-copywriting zijn dan altijd een slimme keuze.

Zeker bij een ondernemend publiek. Je gasten beseffen immers maar al te goed hoeveel impact en potentieel slimme online marketing heeft.

Wat denk je van een beknopte introductie met leuke anekdotes én een heleboel praktische doe-het-zelf tips, die je gasten nadien zelf kunnen toepassen op hun eigen online marketing?  Zo geef je jouw genodigden niet alleen een boeiende sessie, maar ook de straffe resultaten nadien cadeau! 

 

Wat we te vertellen hebben?

We hebben al diverse presentaties klaar, maar horen graag van jou wat jouw leden, studenten of gasten aanspreekt. Daarna passen we onze bestaande keynotes aan jouw doelpubliek aan om ze nóg relevanter te maken. Of werken we een compleet nieuwe sessie op maat uit voor jouw event?

Deze publiekstrekkers liggen al klaar

Hoe je meer Google reviews krijgt?

Die gele sterretjes op Google Mijn Bedrijf zijn goud waard! Zelfs  negatieve Google reviews bieden commerciële buitenkansen. We lichten toe waarom, verklappen hoe je meer positieve Google reviews verzamelt en wat je nadien met die reviews kan doen. 

Scoren in Google? Deze tricks kan je zelf!

9 waardevolle doe-het-zelf tips die je zelf kan toepassen om beter te scoren in Google. We verduidelijken eerst hoe Google denkt en rankt en verduidelijken nadien hoe je daar handig op inspeelt met eenvoudige doe-het-zelf acties.

Zo maak je (bijna) gratis publiciteit voor je zaak

Professionele marketing hoeft niet peperduur te zijn. Er zijn heel wat manieren om erg goedkoop of zelfs gratis reclame te maken. En veel van onze tips kan je zelf toepassen. Met herkenbare voorbeelden en praktijkcases tonen we het potentiële rendement aan.

Heeft je webdesigner goed werk geleverd?

Hoe weet je of je een kwalitatieve website hebt en hoe goed die scoort in Google? Enkele tips om zelf de prestaties van je website en mogelijke optimalisaties te controleren. We geven ook wat basis terminologie mee om vlot met je website partners te communiceren.

Handig en leuk om weten

We gidsen aanwezigen door de lesinhoud aan de hand van een PowerPoint-presentatie. Hierbij verwijzen we regelmatig naar concrete cases, herkenbare praktijkvoorbeelden of hun eigen websites. Op deze manier brengen we abstracte concepten dichter bij de leefwereld van het publiek en maken we de materie herkenbaar, begrijpelijk en toepasbaar.

Uit ervaring weten we dat een publiek van drukbezette ondernemers een vlot lestempo en een erg praktijkgerichte lesinhoud verwacht. Daarom voorzien we bij een professioneel publiek steeds praktische DIY-tips waar deelnemers zelf mee aan de slag kunnen. Je gastspreker van dienst beantwoordt ook met plezier vragen tijdens en na de infosessie.

Bij voorkeur werken we een interactieve sessie uit waarbij we het publiek betrekken. We leggen hen eventueel ook enkele praktijkoefeningen voor. Afhankelijk van het gekozen topic en de groepsgrootte voorzien we meer ruimte voor interactie, Q&A en oefeningen.

Over je gastspreker van dienst

Ilse Meeus van AndersGeschreven is niet aan haar proefstuk toe. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring op zak en al talloze SEO-opleidingen aan beginners en professionals gegeven.

Vanuit de voorliefde voor kmo’s spreekt Ilse graag op netwerkevenementen, lokale ondernemersverenigingen, bedrijfsevents en service clubs.

Gastspreker gezocht en gevonden?

Neem maar even contact met ons op. Zo ontdekken we samen of wij de inspirerende gastspreker zijn die jij zoekt, of we brengen je in contact met collega gastsprekers in ons netwerk.

Website

Contacteer ons

AndersGeschreven
Merellaan 22
2950 Kapellen

Ondernemingsnummer:
BE 0809.388.784