Zelf SEO-teksten leren schrijven? Wij leren je de kneepjes van het vak!

Volgende opleiding: 27 november 2021 - Turnhout

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Gastspreker gezocht?

De juiste gastspreker inhuren voor een leerrijke sessie over een interessant onderwerp is de eerste stap naar een succesvol event. Marketing & SEO-copywriting zijn dan altijd een slimme keuze.

Zeker bij een ondernemend publiek. Je gasten beseffen immers maar al te goed hoeveel impact en potentieel slimme marketing en doordacht geschreven teksten hebben.

Wat we te vertellen hebben?

We hebben al enkele presentaties voor praktijkgerichte infosessies over marketing, zoekmachineoptimalisatie en SEO-copywriting klaar. Toch horen graag van jou wat jouw leden, studenten of gasten bezighoudt.

We passen onze bestaande keynotes met plezier aan jouw doelpubliek aan om ze nóg relevanter te maken. Of werken we een compleet nieuwe sessie op maat uit voor jouw event?

Deze publiekstrekkers liggen al klaar

Infosessie website optimalisatie

6 praktische doe-het-zelf tips om meer uit je website te halen.

9 marketingtips waar élke ondernemer iets mee kan

Hoe je op een slimme en budgetvriendelijke manier publiciteit maakt voor je zaak.

SEO: hoe werkt het en wat mag je ervan verwachten?

Een basisintroductie in de terminologie en best practices.

Quick course SEO-copywriting

Hoe schrijf je zelf teksten die zoekmachines én potentiële klanten charmeren?

Handig en leuk om weten

We gidsen aanwezigen door de lesinhoud aan de hand van een PowerPoint-presentatie. Hierbij verwijzen we regelmatig naar concrete cases, herkenbare praktijkvoorbeelden of hun eigen websites. Op deze manier brengen we abstracte concepten dichter bij de leefwereld van het publiek en maken we de materie herkenbaar, begrijpelijk en toepasbaar.

Uit ervaring weten we dat een publiek van drukbezette ondernemers een vlot lestempo en een erg praktijkgerichte lesinhoud verwacht. Daarom voorzien we bij een professioneel publiek steeds praktische DIY-tips waar deelnemers zelf mee aan de slag kunnen. Je gastspreker van dienst beantwoordt ook met plezier vragen tijdens en na de infosessie.

Bij voorkeur werken we een interactieve training uit waarbij we het publiek betrekken en aan het woord laten. We leggen hen eventueel ook enkele praktijkoefeningen voor. Afhankelijk van het gekozen topic en de groepsgrootte voorzien we meer ruimte voor interactie, Q&A en oefeningen.

Over je gastspreker van dienst

Ilse Meeus van AndersGeschreven is niet aan haar proefstuk toe. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring op zak en al talloze SEO-opleidingen aan beginners en professionals gegeven.

Ook als gastpreker werd Ilse al meermaals gespot. Bv. bij lokale ondernemersverenigingen zoals Unizo en service clubs.

Gastspreker gezocht en gevonden?

Neem maar even contact met ons op. Zo ontdekken we samen of wij de boeiende gastspreker zijn die jij zoekt, of we kunnen je in contact brengen met andere inspirerende gastsprekers in ons netwerk.

Website

Contacteer ons

AndersGeschreven
Ternesselei 318
2160 Wommelgem

Ondernemingsnummer:
BE 0809.388.784