MASTERCLASS
SEO COPYWRITING
VOOR GEVORDERDEN EN PROFESSIONALS

masterclass SEO copywriting cursus gevorderden

SEO copywriting cursus voor professionals

 Als professioneel webdesigner, marketeer, blogger, … in hoofd- of bijberoep klinken termen als html tags, meta data, word count en crawlbudget je al enigszins vertrouwd in de oren. Een SEO copywriting cursus hoeft dus niet meer te beginnen met al te veel blabla. Jij verkiest een gerichte en diepgaande cursus waar de focus volledig op de praktijk ligt.

Hoe pimp je on-page content zodat die nog beter scoort in Google? Welke keywords ga je pushen, waar zet je die en hoe maak je die Google teksten minder geforceerd zodat ze écht leuk om lezen zijn? 

In ’t kort

op aanvraag

volledige dag

gelegenheidslocatie in jouw buurt

750 € excl. btw per lesdag

tot 30% via kmo-portefeuille ( – 225 €) => € 525 excl. btw

max. 5 deelnemers / sessie

online opvolgmomenten mogelijk

masterclass SEO opleiding

Fysieke dagtraining + online opvolgmoment 

Huh?

Natuurlijk wil je vooral leren hoe jij jouw eigen teksten verder kan optimaliseren. Daarom beperken we de theorie in deze SEO copywriting cursus voor gevorderden tot het strikte minimum en focussen we vooral op de praktijk. Tijdens de fysieke workshop leggen we daarom de teksten op jouw website onder de loep. Wat is er goed, wat kan er beter en waarom? Neem maar al een papiertje bij de hand om alle tips de noteren en een to do lijstje voor jezelf of je webdesigner samen te stellen.

Na deze masterclass heb je genoeg input om een zelf geschreven tekst te herwerken. Benieuwd hoe je nieuwe tekstversie bij juf Ilse scoort? Tijdens een online 1-on-1 opvolgmoment reviseren we jouw herwerkte tekst en geven we directe feedback voor de laatste puntjes op de i. Ook bijkomende vragen kan je tijdens onze videocall stellen. Het opvolgmoment plannen we in onderling overleg in, verloopt via Zoom of Teams. Je hebt Ilses onverdeelde aandacht voor max. 2 uur te beschikking.

Op het programma

Hoe Google denkt en rankt (in sneltempo)

Google houdt niet enkel rekening met Page rank en domain authority. Wat je nog moet weten over ranking criteria.

Doelgroepbepaling via buyer persona's

Wie is je doelgroep (niet) en wat betekent dit voor je keywordbepaling?

Welke keywords kiezen?

Tips en tools voor een slimme keywordkeuze waar je wél mee kan scoren.

SEO schrijven doe je zo

Hoe bouw je meta data op? Waar zet je de zoektermen in je tekst en wat met keyword density?

Content analyse

Tijd om jouw website te analyseren. Wat is er goed en wat kan er beter?

Oefeningen en Q&A

Schrijf enkele CTA’s, meta data of start met de herwerking van je eigen tekst. Stel tussendoor gerust al je vragen!

Inbegrepen

Lesvoorbereiding waarbij we jouw website vooraf bekijken en oefeningen op maat voorzien.

Volledige dag training met officieel deelname attest

Hand-outs van de PowerPoint presentatie die je achteraf ook in digitaal formaat ontvangt.

Waarom je deze SEO copywriting cursus wil volgen

Focus op tips, tricks en succesformules die Ilse Meeus zelf al sinds 2009 met succes toepast.

Praktijkgerichte training waarna je zelf aan de slag kan om je teksten te optimaliseren.

Je website ter plaatse geanalyseerd en je to do lijstje voor optimalisatie meteen klaar.

Digitaal opvolgmoment voor persoonlijke feedback op je teksten en vragen inbegrepen.

Sluit aan bij een bestaande sessie of stel ons zelf een voorkeursdatum en -regio voor.

Value for money!

Deze SEO copywriting cursus brengt meer op dan ze kost. Bovenop de extra kennis, heb je ook meteen een zelfgeschreven tekst geoptimaliseerd voor publicatie. Je hebt zelfs enkele to do’s genoteerd om je website te pimpen.

Voor een hele dag training betaal je 750 € exclusief btw. Via de kmo-portefeuille kan je nog 30% korting scoren, waardoor deze SEO masterclass je slechts 525 € exclusief btw kost.

Wanneer spreken we af?

De SEO copywriting masterclass organiseren we steeds op aanvraag. Of het een in-company training bij jou op kantoor wordt tot 5 deelnemers of een privé-opleiding op een gelegenheidslocatie? Dat bekijken we in functie van jouw voorkeuren qua datum en regio.

Hebben we gelijktijdige aanvragen van collega professionals voor dezelfde cursus, dan bekijken we met plezier of het interessant is om een voordelige groepssessie in te plannen. 

Interesse in een maatwerk opleiding voor grotere teams? Kan ook, maar daar kruipt meer voorbereiding in om de opleiding helemaal op maat van je bedrijf af te stemmen. Even contact opnemen volstaat om een prijsofferte op maat te ontvangen. 

 

Reserveer je plekje!

{

Wilde Koffie

“Zie dat je goed uitgeslapen bent als je de copywriting dagcursus komt volgen. Die bevat werkelijk een schat aan informatie. Gelukkig volgt Ilse je ervoor en erna ook goed op. Ik ben zeer tevreden. Check de resultaten op www.wildekoffie.be” – Sam Verheyen, Wilde Koffie (2019)

Onder Woorden

“Als eerste kennismaking met SEO was de SEO-training een eyeopener van formaat: knappe opbouw, klare taal, heldere inzichten, en dat alles overgoten met het enthousiasme van Ilse. Mijn -jawel, hoge- verwachtingen werden dus volledig ingelost!”

– Iris Van Duffel, Onder Woorden (2019)

Hoeveel sterren geef jij?

Hoeveel sterren geef jij? Hoeveel sterren geef jij aan Andersgeschreven

Zelf ook al deelgenomen aan een SEO-copywriting opleiding van AndersGeschreven?

We zijn benieuwd naar jouw feedback. Kies een medium uit en deel je ervaringen met toekomstige cursisten via een eerlijke online review.

Schrijf je review!

Krachtig Online

“Ilse is expert in haar vak. Als je echt hoog wil ranken via SEO, ben je hier op de juiste plaats. Aanrader!” – Yannick Meeus, Krachtig Online (2020)

dhaxley Translations

“Samen met enkele collega’s bij dhaxley Translations, heb ik een tijdje geleden een geweldig boeiende SEO-workshop van Ilse gevolgd. Ze inspireerde ons om onze web copy eens duchtig onder handen te nemen en nam uitvoerig de tijd om ons hierin te begeleiden. Met haar deskundige uitleg, tips & tricks heeft ze ons zelfs de middelen aangereikt om een nieuwe SEO-vertaalservice te kunnen aanbieden aan onze klanten!” – Eric Van Den Troost, Editor bij dhaxley Translations (2016)

Hoeveel sterren geef jij?

Hoeveel sterren geef jij? Hoeveel sterren geef jij aan Andersgeschreven

Zelf ook al deelgenomen aan een SEO-copywriting opleiding van AndersGeschreven?

We zijn benieuwd naar jouw feedback. Kies een medium uit en deel je ervaringen met toekomstige cursisten via een eerlijke online review.

Schrijf je review!

Bakermen

“Een persoonlijke/duidelijke uitleg met concrete tips die je meteen kan toepassen op je teksten. Veel praktijkoefeningen die je een goed beeld geven van hoe het wel en niet moet.” Ann Goossens, copywriter bij Bakermen (2019)

MarketinX

“De SEO copywriting training heeft de verwachtingen volledig ingelost. De nodige basis theorie, cases en praktijkoefeningen, afwisselende werkvormen en een toplocatie! Aanrader ?!” – Muriël Meersman, marketeer & copywriter bij marketinX (2019)

Hoeveel sterren geef jij?

Hoeveel sterren geef jij? Hoeveel sterren geef jij aan Andersgeschreven

Zelf ook al deelgenomen aan een SEO-copywriting opleiding van AndersGeschreven?

We zijn benieuwd naar jouw feedback. Kies een medium uit en deel je ervaringen met toekomstige cursisten via een eerlijke online review.

Schrijf je review!

Let’s Get Inspired

“Een zeer waardevolle SEO-copywriting training! Een echte aanrader. En bovendien gegeven door een ervaren madam met pit en power. De kennis die Ilse van Andersgeschreven met je deelt, is van absolute meerwaarde om een betere ondernemer te worden.” – Ann Poleunis, zaakvoerder & business coach bij Let’s Get Inspired (2019)

Website

Contacteer ons

AndersGeschreven
Merellaan 22
2950 Kapellen

Ondernemingsnummer:
BE 0809.388.784